luni, 28 mai 2018


Publicăm mai jos apelul Fratiei Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință pentru adunarea de fonduri în vederea construirii unui zid de protecție pentru monumentul de la Majadahonda, închinat martirilor Ion Moța și Vasile Marin. Deoarece suntem convinși că memoria se cinstește prin fapte și Asociația noastră a ținut să facă o donație în acest sens. Mai jos toate informațiile pentru cine dorește, cu încredere, să contribuie la construirea zidului.


Doamne ajută!  Aici în Spania  cât și în Țară s-a început a strânge bani pentru ridicarea unui zid împrejurul monumentului de la Majadahonda. Inițial s-a cerut licență pentru un gard de sârmă dar s-a decis sa se facă un zid. Prin urmare acum am cerut schimbarea licenței.  Dacă tu sau cineva apropiat  dorește să  facă o jertfă  pentru ridicarea zidului de protecție să intre în contact cu mine. Mulțumim!

Vă chemăm fraților să ne susțineți la ridicarea unui zid împrejmuitor pentru Monumentul ridicat la Madrid spre pomenirea și cinstirea eroilor români, Ionel Moța și Vasile Marin, căzuți în luptele duse în războiul împotriva bolșevismului ateu care încerca să supună Spania în anul 1937.
În prezent, tinerii "frumoși și liberi" pângăresc cu simboluri satanice acest frumos simbol al jertfei pentru Hristos, de care s-au învrednicit cei doi români!
Lucrarea va fi săvârșită de Frăția Ortodoxă Părintele Gheorghe Calciu din Madrid, cu sprijinul nostru al tuturor celor care iubim România și eroii ei!
Costul total al zidului de cărămidă, înalt de 2,5 metri, este de 12000 euro.
Frăția Ortodoxă contribuie momentan cu 2500 de euro, la Madrid s-au strâns 3000 de euro.
Ne mai trebuiesc 6500 de euro!

Haideți să lăsăm în urma noastră un exemplu de români gata să-și îngrijească și să-și apere eroii!

Doamne miluiește Neamul nostru Românesc.

Fratiei Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință


Ion Moța și Vasile Marin

Mai jos câteva poze pentru a înțelege de ce construirea zidului împrejurul monumentului este nu doar necesară ci chiar urgentă.











0 commenti:

Trimiteți un comentariu