vineri, 23 martie 2018

Anul acesta As. Dacia a inițiat colaborarea cu Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Vasile de la Poiana Mărului”, Orhei, Basarabia. 

În cadrul proiectului „Garderoba socială” a parohiei susmenționată, asociația noastră, mulțumită donațiilor membrilor și simpatizanților a avut deja ocazia să trimită, în luna martie a.c., două colete cu haine.

De asemenea, au fost strânse donații bănești pentru programul „Pâinea vieții” trasferând modesta cifră de 80 de euro către Parohie.

Această inițiativă vine din dorința de a ajuta prin acte concrete și materiale R. Moldova prin  susținerea unei realități active și românești din inima Orheiului. 

Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Vasile de la Poiana Mărului” împreună cu Asociația Filantropia Creștină dezvoltă diferite proiecte spre ajutorarea nevoiașilor, promovarea Unirii și mesajului Pro Viață. Aceste principii, care însuflețesc și activitatea As. Dacia, ne aduc aproape de frații noștri.
De aceea invităm toți membrii și simpatizanții să le urmărească activitatea și să ne însoțească în această cale frumoasă de colaborare.

Pe viitor ne propunem să continuăm susținerea inițiativelor Parohiei prin colectarea și expedierea periodică de haine, jucării și fonduri. 

Pentru informații și donații ne puteți scrie la adresa electronică asociatiaculturaladacia@gmail.com sau pe profilul de facebook al asociației. Sediul nostru se află în localitatea La Storta, Roma.

Primele colete cu haine au ajuns la Orhei








Categorii: , , ,

0 commenti:

Trimiteți un comentariu