sâmbătă, 7 decembrie 2013

Așa cum deja a fost anticipat în urma conferinței Consiliului Coordonator al Diasporei de la Florența, începând din această lună este disponibil pe internet accesarea târgului virtual de locuri de muncă pentru cetățenii Rep. Moldova care doresc să se reîntoarcă în patrie. Platforma virtuală a fost prezentată de coordonatorii proiectului „Consolidarea capacităţilor de gestionare a migraţiei în Republica Moldova”, finanţat din fonduri europene..


Stimate Doamne si Domni,
Dragi prieteni,

Proiectul UE “Consolidarea capacitatilor de gestionare a migratiei in Republica Moldova” are placerea sa anunte lansarea primului targ online al locurilor de munca “Locuri de munca in Moldova” care se va desfasura in perioada 5-11 decembrie, 2013 si va fi destinat moldovenilor aflati peste hotare ce planifica sa se reintoarca acasa.
Aveti posibilitatea de a accesa impreuna cu familia, rudele si prietenii targul locurilor de munca pe www.angajat.md  (sau www.e-angajare.md) unde veti putea vizualiza peste 100 de locuri vacante din Moldova cu conditii de munca atractive. Iar, pentru locurile de munca care v-au interesat veti putea aplica direct de pe pagina targului.

Targul este organizat in colaborarea cu Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca din Republica Moldova. 

Pentru mai multe informații contactați:

Cristina Cozma
Communication and Outreach Expert
EU funded project "Consolidation of migration management capacities in the Republic of Moldova"
tel: +373 22 213142, www.legal-in.eu


Categorii:

0 commenti:

Trimiteți un comentariu